altarlinen.com

altarlinen.com

Csak magán eladók hírdetéseire mentünk és az állapotot néztük. Mivel a baráti körünkben többeknek van ez a benzines modell, a tapasztalatukat begyűjtve és egy Mazda-s szerelővel beszélve indultunk neki a beszerzésnek. Kétgyerekes házaspártól vettük sérülésmentes állapotban 96400 km-rel, karcok voltak rajta persze. Az eladó elmondása szerint 90e Km-nél első lengéscsillapító és időszakos karbantartáson esett át, talán az új téli gumi szett + alufelnin, ami említésre méltó még. Az autó vételára 6500 Eur volt. Mikor már itthon használtuk egy hónappal az átírás után kopogó hangot hallatott az első futómű. Első körben indokoltan a szilentek cserélődtek rajta, majd miután nem múlt a kopogás a stabilizátor pálcákat cserélték ki. Szépen fut azóta is csendesen. Időszaki karbantartáson (Olajcsere, izzó csere, első fékpofák) kívül máshoz eddig nem kellett nyúlni. A fogyasztása országúton poroszkálva családdal 7, 5 l/100km, tetőbox-szal 6 személlyel autópályán 9, 2 l/100km, városban 10, 2 l/100km ( ha én vezetek 9, 5 l/100km:)) Számítottam, hogy a benzines motor fogyasztása növeli a fenntartási költséget, de úgy kalkuláltam, hogy a kevesebb futás mellett és inkább városi használatnál jobban jövünk ki mintha diesel-t választunk.

Manual

mazda 5 1. 8 benzin hibák parts

5 vagy 10kmért még nem huztam volna fel magam, de ez már durva. Közben megmagyarázták, hogy ők nem is szervizelnek, hanem elviszik külsős cégnek, és igy nem is tudják mi történik a kocsival ott. A kocsit persze saját lábán viszik ide-oda, igy kerül be a sok km. Közben egész nap izgulhatok, hogy ne történjen semmi utközben, és megkapjam a kocsit időben. Persze ezt előre nem közlik, csak mikor rákérdez az ember. Ehhez képest Mitsubishi aláiratott velem egy hozzájárulást, ahhoz, hogy trailer-en átvihessék egyik telephelyükről a másikra. Szóval hogy tudjam, hogy mikor hol van a kocsi, és hogy ki lehet téve veszélynek a traileren is. Ez legalább korrekt. Hogy jót is írjak: Az elektromos tolóajtó jobb mint gondoltam, a tárolórekeszek és az összevissza variálható ülések szintén. Jó üléspozíció, nagy tükrök, könnyű manőverezni, tolatóradar totál felesleges. A rainlight szenzor kicsi, és eddig meglepően jól működik, bár ha feláras lenne, biztos nem kéne. A csomagtértálca nagyon jó, hajtogatható, bár nem szériafelszereltség, és a közel 100EUR kicsit sok érte.

Mazda5 (2005-2010) használt teszt | Autóstart

  1. Használói vélemények - Autónavigátor.hu
  2. Az, aki szép, az REGGEL IS SZÉP... - lelkemszirmai.lapunk.hu
  3. Mazda 5 1. 8 benzin hibák parts
  4. Mazda 5 1. 8 benzin hibák engine

85(115)/5300 Max. nyomaték (Nm/ford. ) 165/4000 MENETTELJESÍTMÉNYEK Gyorsulás (s, 0-100 km/h) 11, 4 Végsebesség (km/h) 182 FOGYASZTÁS Város (l/100 km) 10, 7 Lakott területen kívül (l/100 km) 6, 3 Vegyes (l/100 km) 7, 9 CO 2 kibocsátás (g/km) 190 MÉRETEK Hosszúság/szélesség/magasság (mm) 4505/1755/1615 Tengelytáv (mm) 2750 Csomagtér (liter) 112/426 Menetkész tömeg/terhelhetőség (kg) 1470/620 Üzemanyagtank kapacitás (liter) 60 Gumiméret 205/55R16 ÁR, KÖLTSÉGEK Alapár (forint) 5 899 000 Konkurensek (forint) Toyota Corolla Verso Sol 1. 8 7sz. : 5 825 000 Opel Zafira 1. 8 Elagance: 5 669 000 VW Touran 1. 6 FSI Highline: 6 101 000 Tesztelt autó ára (forint) A szériafelszereltség fontosabb tételei 6 légzsák, ABS, DSC, automata klíma, 15 colos alufelni, ÉRTÉKELÉS a véleménye Jó családi autó egy erős mezőnyben. A toloajtó egyedivé teszi a kategóriában. Pontszám (max. 10) 7, 75 pont

Kilóg a sorból

A MűhelyPRN-ben a Totalcar olvasóinak autóit vizsgáljuk át a Pryma Autócentrumban. Az átvizsgálásért ezúttal senkinek nem kell fizetnie, de nemcsak az autó gazdája nyer, hanem mi, a sorozat tanulni vágyó készítői és a nézők is. A jelentkezéshez kattints erre a szövegrészre, majd töltsd ki a Google-űrlapot! A kiválasztott autók gazdáival hamarosan felvesszük a kapcsolatot és mindent megtudhatnak a forgatásról, illetve az átvizsgálásról.

Hány személyes valójában? [bekkep]Mire jó a gyakorlatban a Karakuri? A hét személyes befogadóképességet egy kompakt egyterűnél soha nem szabad elhinni. Legalábbis nem szabad felnőttekre értelmezni. A Mazda5 legjobb esetben öt felnőttet és két kisméretű gyereket képes elszállásolni egy-egy út erejéig, de ideálisabb a 4:3 arány. A második sorban középen ülni inkább szenvedés, mint élmény, mivel az ülőlap magasabb és keményebb is, mint a szélső helyeknél. A leghátsó sorba felnőttként csak akkor vállalkozzunk magunk bepasszírozására, ha a középső sor hajlandó valamicskét kollektív előbbre csúszni. Ellenkező esetben nem lesz hova tenni a lábunkat. Gyakorlatilag négy felnőttnek kényelmes hosszú távon az autó, a többi székre szerezzünk apró méretű gyerekeket, vagy gyümölcskosarat, ha feltétlenül ki szeretnénk használni a helyet. Benzines, de jó Az egyre szigorúbb környezetvédelmi előírások miatt egyre lomhábbak a benzinmotorok és egyre kevesebb élvezetet nyújtanak. A menetpróbán valami ilyesmit éreztem az 1, 8-as benzines változatban, most normális körülmények között mégsem tűnt gyengének.

Mikor bővült a családunk 6-ra fizikai kényszerűség miatt kezdtem a hétszemélyes autókat nézegetni. Magam szolgálati Mondeo-t vezetek, feleségemnek egy megbízható Fiesta-t vettünk 5 évesen. Hogy miért Mazda 5 1, 8 TX? ELŐÍTÉLETEIM: Japán autó, biztos megbízható Mazda, biztonságon nem spórolnak Benzines 1. 8, kisebb motor kevésbbé hajtották, mivel nem is tud menni:) 7 személyes, gyerekesek használták, tehát jobban törődtek a karbantartással mivel a biztonság fontos nekik. SZÜKSÉGLETEINK: Mivel városi forgalom (5km óvoda, 17 km iskola, 15 km haza) a 70%-a használatnak, így mindenképpen a benzines a logikus választás. Parkolás miatt a kisebb egyterű jöhetett számításba és mivel igen keskenyek a Budai Várban (iskola és feleségem munkahelye) az utcák így a tolóajtó ideális a több pici gyerek ki-be szállása szempontjából, de én már kis koromban teljesen beleszerettem a tolóajtó praktikusságába (hülye szentimentalista:). ELŐZMÉNYEK Dél-No-ba mentem ki barátunkkal az autóért. Előzetesen több Mazda 5-öt szemrevételeztünk.

  1. Pál utcai fiúk gittegylet tagjai
  2. 3 osztályos tanszerlista 2019 2020
  3. Ingyen filmek nézése magyarul youtube et dailymotion
  4. Iphone 8 plus ütésálló tok india
  5. Lángos recept 1 kg lisztből per
Sunday, 27 February 2022