altarlinen.com

altarlinen.com

  1. Miért nem csinál képernyőképet (screenshotot) a huawei p9 lite telefonom?
  2. Így készíthetsz görgethető képernyőmentést a Huawei P9-en | HuaweiBlog.hu
  3. Review

Mellé 2 GB RAM került beépítésre, azaz az erőforrás igényes alkalmazásokkal sem lesz gond. Apropó alkalmazások! Ezekből is bőven kapunk, hiszen a fedélzeten megtalálható a dokumentumkezelésre használatos WPS Office, a tennivalók rendszerezésére szolgáló Todolist és a Twitter kliens is. Emellett népszerű Gameloft játékokból egy csokorra való demót is előretelepítettek, ezek azonban csak 180 percig használhatóak. Rajtuk kívül a szokásos Google alkalmazások sem maradtak ki, van kereső, Gmail és Chrome is. Multimédia Manapság már nem számít nagy igénynek az okostelefonnal való fotózás lehetősége, ennek megfelelően a gyártók igyekeznek jobbnál jobb egységeket beépíteni az újdonságok burkolatai alá. Így van ez a P8 Lite-tal is, hiszen néhány évvel ezelőtt még a csúcskategóriában is elképzelhetetlen volt a 13 megapixeles kamera, mára pedig már egy ilyen középkategóriás modellben is találkozhatunk egy ilyen egységgel. A menürendszer után a kamera szoftverének megalkotásakor is az Apple iPhone-jai szolgáltak alapként, az alkalmazás ugyanis igencsak hasonlít a kaliforniai gyártóéra.

Miért nem csinál képernyőképet (screenshotot) a huawei p9 lite telefonom?

donnie. d aktív tag Csak minek adnál ennyit, ha tizedéért is megkaphatod ugyanezt? Mondjuk tény, hogy én már a tokot, üvegfóliát már a telefon megvétele előtt megvettem. Egyébként én ezt rendeltem meg, most már másodjára. Illeszkedik a peremén is. Ráadásul nem is olyanok, mint a többi, amit próbáltam (többek között az előttem szólókét is). Azok, ha kicsit "megcsúsztak", akkor simán le tudtam szedni, hogy arrébb "rakjam", továbbá akárhogyan csináltam a szélei továbbra is levegősek maradtak. Amit linkeltem azt is sikerült rosszul feltennem, ugyanis amikor tettem fel picit oldalra csúszott. Nem feltűnően, de engem zavart az az 1 mm is. A Huawei logónál látszott, hogy egy nagyon picit belelóg a H betűbe a fólia. Gondoltam ez is olyan, mint a többi, így hát gondoltam felszedem, rendesen beigazítom, majd újratapad. A nagy francokat. Egyszerűen nem tudtam leszedni a telefonról! Már ott tartottam, hogy hozok csavarhúzót, vagy kést, mert nem akarja elengedni a telefon kijelzőjét. Aztán csak sikerült megemelni a fóliát.

Így készíthetsz görgethető képernyőmentést a Huawei P9-en | HuaweiBlog.hu

  1. Huawei p9 lite képernyő fényképezés full
  2. Huawei p9 lite képernyő fényképezés pro
  3. Huawei p9 lite képernyő fényképezés 2020

Review

A szoftver képes dalok, kedvencek és lejátszási listák szűrésére, illetve akár azt is megadhatjuk, hogy a tárhelyünkön mely mappákból olvassa be a muzsikákat a P8 Lite. FM-rádió is van, ez a gyári csomagban megtalálható headset csatlakoztatása után válik használhatóvá. A minősége korrekt, de azért audiofil felhasználók maradjanak a jól bevált eszközüknél. A hangszóró már jobb, ha nem is elképesztő, de korrekt minőségben szólal meg rajta kedvenc zenénk. Adatkommunikáció/Üzemidő Ahogyan már korábban is említettem, a P8 Lite kétkártyás működésre is képes, ha a tulajdonosnak úgy tartja kedve. Az LTE támogatással rendelkező telefon ezt hibátlanul végre is hajtja, azonban üröm az örömben, hogy ilyekor a második kártyán 4G helyett csak 2G sebességgel szörfölhetünk a világhálón. A mobilinternet mellett n-es WiFi-t is használhatunk, de a repertoárból nem maradt ki a Bluetooth 4. 0, az NFC és az A-GPS sem. Egy ilyen, széleskörűen használható telefonnál persze nem árt az erős akkumulátor. A Huawei mérnökei egy 2200 mAh-es egységet építettek a burkolat alá, ez erős használattal is 1 napot bír, de "takarékon" azért 2 nap sem lehetetlen.

Sunday, 27 February 2022