altarlinen.com

altarlinen.com

  1. Mindig tv go ingyenes csatorna magyar
  2. Mindig tv go ingyenes csatorna 2018
  3. Mindig tv go ingyenes csatorna pdf
  4. Mindig tv go ingyenes csatorna full
  5. Mindig tv go ingyenes csatorna 2

A weboldalon online bankkártyás fizetési lehetőség biztosított az ügyfelek részére, a mobil applikációban pedig applikáción belüli vásárlás érhető el. A műsorújság személyre szabható, bejelölhetők a kedvenc csatornák vagy akár a kedvenc műsorok is, illetve tematikus csatornaszűrők is rendelkezésre állnak. A kedvenc műsor beállítása esetén az érdeklődő a műsor indulása előtt értesítést kap telefonjára vagy a megadott e-mail címére. Újdonság, hogy a műsorújságban nem szereplő filmcím, rendező vagy színész neve is megadható az értesítéseknél. Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Mindig tv go ingyenes csatorna magyar

A sorozathoz minden héten nyereményjáték is kapcsolódik, aminek játékszabályzata itt olvasható.

A korábbi MinDig TV App nevében, funkcióiban és tartalmilag is teljesen megújult és ezentúl mindigTV GO néven érhető el. A szolgáltatásban regisztrációt követően számos tévécsatornát díjmentesen érhetnek el a nézők és mostantól nemcsak Android és iOS készüléken, hanem a weboldalon böngészőből is elérhetik a csatornákat. A mindigTV GO tartalma: Ingyenes tévécsatornák A mindigTV PRÉMIUM előfizetők - amennyiben regisztrálnak és megadják kártyaszámukat – a csomagjukban szereplő csatornák többségét online is követhetik plusz díjfizetés nélkül. Egy hétig visszanézhető adások a csatornák többségénél Folyamatosan bővülő kiegészítő tévécsatorna és videó csomagok Videótár Sport tartalmak: magyar kosárlabda bajnokság mérkőzései, Water Skyball bajnokság, EsportGuru - e-sport csatorna Raktárkoncert sorozat Értesítés kedvenc műsorról vagy tematikáról Android mobil alkalmazás letöltése: IOS mobil alkalmazás letöltése: Gyakori kérdések és válaszok a szolgáltatással kapcsolatban: 5 perc Angol 2019. október 14-től ingyenesen elérhető az 5 Perc Angol tévésorozat a mindigTV GO műsorán!

Mindig tv go ingyenes csatorna 2018

Újdonságok a 6. 1. 6 verzióban ✓ Chromecast support mindigTV GO leírása Tévézz, útközben vagy bárhol bármikor! Az ingyenesen a közszolgálati televíziók műsorai mellett nézhetsz több közösségi vagy más ingyenes csatornát is. Az alkalmazás használatához regisztráció szükséges. A legfontosabb újdonságok: • Teljesen megújult dizájn • Ingyenes és fizetős csomagok • Ingyenes, személyre szabható értesítéseket műsorkezdés előtt • Az élő csatornák többségének műsorai hét napig visszanézhetők • Folyamatosan bővülő tartalom • Fizetős csatornák a promóciós időszak alatt akár ingyenesen is nézhetők Jó app garancia Ez az alkalmazás átment a vírus- malware és egyéb ellenőrzéseken, és nem tartalmaz semmiféle veszélyforrást. Felhasználói értékelések Ezek az értékelések és vélemények az Aptoide felhasználóktól származnak. Ha te is írnál egyet telepítsd az Aptoide-ot. mindigTV GO - APK információ APK verzió 6. 6 A csomag neve Android kompatibilitás Android 5. 1+ (Lollipop) Fejlesztő Antenna Hungaria

Miért a mindigTV GO? Ingyenesen elérhető tartalmak: A mindigTV GO szolgáltatás felületén 14 televízió-csatorna (M1 HD, M2 HD, Duna HD, M4 Sport HD, M5 HD, Duna World HD, Balaton TV, Heti TV, FIX TV, D1, Bónum, PAX TV, FIT HD, Esport Guru) ingyenesen elérhető, emellett a mindigTV PRÉMIUM előfizetéssel, a kínálatban szereplő további közel 50 csatornához is díjmentesen hozzáférhet. Nézze kedvenc műsorait élőben, bárhol is legyen az országban! Folyamatosan frissülő videos tartalmak: Böngésszen a filmek és sorozatok tartalmai között minden nap a videótárban, vagy nézze vissza kedvenc műsorait 7 napig a megújult műsorújságból. Közel 80 televízió műsorújsága: Nézze meg a programok tartalmának részletes leírását, és keressen rá, mentse el kedvenc műsorait! Emlékeztető funkció: Nem fog lekésni kedvenc filmjeiről, sportműsorairól, ugyanis beállítástól függően a műsor indulása előtt értesítést kaphat telefonjára. Állítson be emlékeztetőt! Kedvencek funkció: Jelölje be kedvenc csatornáit, és érje el azokat egy kattintással!

Mindig tv go ingyenes csatorna pdf

A HUNBASKET csomagban a magyar NB I/A férfi és női bajnokság mérkőzései követhetők élőben, az összes közvetítésre alkalmas helyszínről. A Falco Vulcano Energia KC Szombathely összes BL mérkőzése magyar kommentárral és hetente egy, a forduló legnagyobb érdeklődésre számot tartó rangadója tekinthető meg élőben. Európa Liga és az Európa Kupa 2020/21-es mérkőzéseiből pedig minden játéknapon maximum három kiemelt mérkőzés követhető. A Spíler Extra termékben a Spíler1 és Spíler2 sportcsatorna La Liga, Premier League, FA-Kupa és számos UEFA Bajnokok Ligája mérkőzések fordulói mellett élő közvetítések érhetők el, illetve számos mérkőzés visszanézhető lekérhető tartalomként is.. Ezenfelül kizárólag a Spíler Extra-ra történő előfizetéssel követhető a La Liga TV teljes adása eredeti nyelven. Válasszon csomagjaink közül, nézzen élőben izgalmas sporteseményeket vagy még több videót és tévécsatornát bárhol, bármikor! Töltse le az applikációt az alábbi linkeken:

Mindig tv go ingyenes csatorna full

  1. Mindig tv go ingyenes csatorna youtube
  2. 10 igazán menő frizura 50 felett
  3. Állítható Akkumulátoros fúró-csavarozó, 20V, 1500mAh, Li-ion
  4. Alma alma piros alma odafenn a fán
  5. Ajándékba kapott ingatlan tovább ajándékozása
  6. My hero academia 1 évad 4 rész an 4 evad 4 resz indavideo
  7. Antenna Hungária | Online tévészolgáltatás, mely Android és iOS készüléken, valamint mindigtvgo.hu weboldalon érhető el.
  8. Egy csibész naplója - A nő bajjal jár (9786155763335) - A le
  9. Dr hepp ferenc általános iskola
  10. Végtelen Szerelem 2 Évad 113 Rész
mindig tv go ingyenes csatorna

Mindig tv go ingyenes csatorna 2

Karácsonyi promóció keretében december 24-ig a Sony Movie, december 25-től pedig a Sony Max csatornát érhetik el a nézők a kéthetes ingyenes időszakban. Folyamatosan frissülő videotéka és visszanézhető műsorok: A videótárban jelenleg a TV4 és az M3 csatornák kínálatából érhetők el klasszikus filmek és sorozatok. Ezen kívül a MinDig TV Extra előfizetéssel rendelkezők a TV2 visszanézhető tartalmait is igénybe vehetik. Népszerű újdonság a műsorújságból elérhető visszanézhető funkció, mellyel a csatornák műsorait akár hét napra visszamenőleg meg lehet nézni. Két előfizetéses csomagot is kínál a mindiGO TV az ingyenes csomagokon felül. Az M3 csomag nem csak a klasszikus tartalmakat sugárzó csatornát foglalja magába, hanem számos régi sorozatot is az M3 videótárból. Az Epic csomag három különleges csatornát tartalmaz. Az Epic Drama csatornán jelentős események, nagy emberek és óriási drámák, viharos szenvedélyek, árulások történetei várják nap, mint nap a nézőket. A Viasat Nature természetfilm- és állatvilág csatorna, a Viasat Explore pedig elsősorban a sportok, extrém műsorok kedvelőinek kínál merész, vakmerő kalandokat.

Sunday, 27 February 2022