altarlinen.com

altarlinen.com

Filtern Összes szűrő törlése További ajánlatok Rendezés: Legjobb találat Növekvő ár Csökkenő ár GAL UC-II Porc-komplex kapszula 60 db A termék leglényegesebb összetevője az UC-II® néven szabadalmaztatott, nyers csirkeszegyporcból nyert alapanyag. 8 713 Ft -tól + Szállítási díj 890 Ft -tól GAL UC-II Porc-komplex kapszula – 60db A készítmény alkalmazható ízületi betegség vagy fokozott ízületi terhelés következtében kialakult porc-, valamint ízületi rendellenességek esetén. Sportolóknak, idősebb korban lévőknek, túlsúlyos személyeknek, folyamatosan álló, illetve nehéz fizikai munkát végzők számára, akiknek izomzata, csontrendszere és ízületei fokozott terhelésnek vannak kitéve. Szállítási idő: 1-3 munkanap 8 713 Ft -tól + Szállítási díj 990 Ft -tól GAL UC-II Porc-komplex kapszula 60db Szállítási idő: 2-3 nap 8 713 Ft -tól + Szállítási díj 990 Ft -tól GAL UC-II Porc-komplex kapszula – 60db Kollagén tartalmú készítmény, mely hatóanyag egyben tartja a testünket, hozzájárulhat az ízületek, izmok és porcok egészséges működéséhez, a bőr feszességének és rugalmasságának megőrzéséhez, hidratálja a bőrt és szembeszáll a bőr öregedése ellen.

gal uc ii porc komplex árgép auto
  • Ezzel a diétával gyorsan leadhatja a plusz kilókat - EgészségKalauz
  • Ingatlanbefektetési Alap forgalmazás - Európa Ingatlanbefektetési Alap
  • Gal uc ii porc komplex árgép 2
  • Rosamunde pilcher kisded játékok film society
  • GAL UC-II Porc-komplex kapszula - 60db - VitaminNagyker webáruház
  • Vásárlás: GAL UC-II Porc-komplex 60db Izületvédő készítmény árak összehasonlítása, UC II Porc komplex 60 db boltok
  • Gal uc ii porc komplex árgép for sale
  • Gal uc ii porc komplex árgép form

Gyermekek elől elzárva tárolandó. 10 050 Ft -tól + Szállítási díj 690 Ft -tól Gal porc-komplex uc-ii kapszula 60 db A termék leglényegesebb összetevője az UC-II® néven szabadalmaztatott, nyers csirkeszegyporcból nyert alapanyag. 10 515 Ft -tól + Szállítási díj 890 Ft -tól Ez a weboldal sütiket használ bizonyos funkciókhoz, a hozzáférés elemzéséhez és a hirdetések tartalmának méréséhez. További információ a sütikről és a személyre szabott hirdetésekről. További információ. Megértettem

gal uc ii porc komplex árgép u

Ez részben hidrolizált (előemésztett) formában tartalmazza a II-es típusú kollagéneket, de emellett többek közt hialuronsavat, kondroitint és egyéb aminoglikánokat is tartalmaz, méghozzá a csirkeporc természetes, extra-celluláris mátrixának részeiként, így nem összehasonlíthatóak az izolált hialuronsav- és kondroitin-szulfát-alapanyagokkal. Ez az ízületek építő- és kenőanyagát biztosítja. Organikus bambuszrügyből nyert szilíciumot is tartalmaz a termékünk, ahogyan C-vitamint is. Mindkettő segíti a kollagén-szintézist, és klinikai vizsgálatokban a szilícium jó hatású ízületi problémák esetén, ahogyan az is ismert vizsgálatokból, hogy a kollagén-peptidek ízületekre gyakorolt pozitív hatását a vele együtt szedett C-vitamin tovább fokozza. A termékünk Curcugreen® (korábbi nevén Bio-Curcumin®, avagy BCM-95®) teljes spektrumú kurkuma-kivonatot is tartalmaz, amely a hagyományos kurkumin-kivonatoktól különbözik, ugyanis a kurkuma-gyökér esszenciaolaját is tartalmazza, ami által a felszívódása min.

Sunday, 27 February 2022