altarlinen.com

altarlinen.com

Értékeld az intézményt! Cikkek Tanfolyamok, képzések Támogatási lehetőségek Ajánlások a közelben Térkép Képek és videók Statisztikai adatok Létszámadatok a kompetenciamérések évében Kompetenciamérés évében rendelkezésre állnak az évfolyami létszámadatok is. Látható, hogyan alakult évről évre az egyes évfolyamok létszáma. Az új osztályok létszáma közvetlenül nem olvasható ki az adatokból. Pl. ha egyik évben 2, a másikban 3 osztály indul az évfolyamon, akkor az látszik a grafikonokon, de nem biztos, hogy a következő évben is ez alapján fog alakulni a létszám. Kompetenciamérések eredményei Kompetenciamérések eredményei az országos eredmények átlagai alapján. Grafikonon skáláján a 100% mutatja az országos átlagot, a vonalak pedig az ehhez képest elért jobb vagy rosszabb eredményeket évről évre. Az iskolaválasztásnál nem javasoljuk, hogy csak ezeket az eredményeket vegyétek figyelembe, legyen ez az egyik szempont a sok közül a komplex döntéshez. Ha a grafikon vonalai eltűnnek a mélyben, akkor az adott évben nincs adat a kompetenciamérésben.

Híreink - Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Technikuma, Gimnáziuma és Kollégiuma

június 17. A Balásházyban hagyományosan a tanév végén kerül megrendezésre a diákönkormányzati nap. Az időjárás kissé szeles volt, de legalább a hőmérséklet nekünk kedvezett. június 14. A Digitális Jólét Programhoz kapcsolódóan az ország három helyszínén, köztük a Debreceni Egyetem sportcsarnokában tartottak szervezett testnevelésórát a digitalizáció és a mozgás népszerűsítéséért. A DESOK-ban a DE Balásházy János Gyakorlóiskolájának diákjai tartottak bemutató órát. június 9. A Debreceni Egyetem Tanárképzési Kollégiuma 2019-ben alapította a Jausz Béla-díjat a tanárképzés, valamint az oktatás-nevelés terén elért kimagasló eredmények elismerésére. A díjat ebben az évben a pedagógusnap alkalmából intézményünkből Nagyné Biró Edit igazgatóhelyettes vehette át. Gratulálunk!

009 Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolája és Kollégiuma Fekete István u. alatti telephelye 4014 Debrecen, Fekete István utca 1. Megszűnt

Mi van a körzetemben? Adja meg az utcát ahol lakik és találja meg a legfontosabb információkat: a lakóhelyéhez tartozó közigazgatási intézményeket, vagy akár, hogy melyik háziorvoshoz tartozik. Adja meg az utcát ahol lakik és találja meg a legfontosabb információkat: a lakóhelyéhez tartozó közigazgatási intézményeket, vagy akár, hogy melyik háziorvoshoz tartozik.

Filep Miklós • 2021. július 9. A tanév végével megkezdődött az iskola belső tereinek megújítása. Elsőként a főépület kösösségi tere kapott egy monumentális térkép másolatot, mely a Kárpát-medencét ábrázolja. Iskolánk jelmondata: "A föld szeretete – hazaszeretet. " így már teljes összhangot alkot a környezetével. Tóth Róbert • 2021. július 6. A Balásházy történetének talán leghosszabbra nyújt elsős avatóját bonyolítottuk le az idén. Az eseményt még november elején tartottuk, de a nyertes osztályok (9. c és 9. d) jutalmazása a járványhelyzet miatt már az év végi DÖK napra esett. A napokban pedig a pontot is feltettük az i-re. Admin • 2021. június 28. Június 25. -én tartottuk a tanévzáró rendezvényünket, aminek keretében az áprilisban elmaradt ballagást is pótoltuk. június 18. Idén tavasszal is egy kellemes délelőtti programmal vártuk az általános iskolás osztályokat. A kirándulás során a diákok ügyességi versenyekben mérték össze tudásukat, traktort húztak, fejlesztették a digitális kompetenciájukat, és a Nagyerdő élővilágával is megismerkedhettek.

Összehasonlítás Kedvenceimhez rakom és értesítést kérek Intézmény igénylése 4014 Debrecen, Mezőgazdász utca 1. E-mail Legfontosabb adatok Rangsorok, eredmények és legjobbiskola index értéke Legjobban szereplő érettségi tantárgyak Legjobbiskola index az iskola eredményei alapján 100 (százalék) az országos átlag szinenként (mérésenként). Indexünk ehhez képest mutatja, hogy jobb vagy rosszabb az eredmény. A teljes LEGJOBBISKOLA INDEX az összes eredmény összegéből adódik össze. Ugyanazon képzési formákat tudsz összehasonlítani, keresd a varázspálcát az oldal tetején! Kompetenciamérések és érettségi eredményeiből számított eredmény az Oktatási Hivatal adatai alapján. Összehasonlítás Az iskola városában, kerületében található többi azonos képzést nyújtó iskolák összehasonlítása. A távolság alapú keresésnél légvonalban számoljuk a távolságot. Hasonló intézmények a közelben Értékelések szülőktől, információk az intézménytől Legtöbbet értékelt tulajdonságok Havi étkezési díj - 4 évfolyamos gimnázium 50 000 Ft (1 értékelés) Éves alapítványi hozzájárulás - 4 évfolyamos gimnázium 500 000 Ft (1 értékelés) Havi osztály vagy csoportpénz - 4 évfolyamos gimnázium 50 000 Ft (1 értékelés) Átlagos havi költség - 4 évfolyamos gimnázium 0 Ft (1 értékelés) Havi tandíj - 4 évfolyamos gimnázium 250 000 Ft (1 értékelés) Mondd el a véleményed!

Sorszám Név Cím Státusz 001 Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolája és Kollégiuma 4014 Debrecen, Mezőgazdász utca 1. Megszűnt 002 Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolája és Kollégiuma Bánat u. 25. sz. alatti telephelye 4014 Debrecen, Bánat utca 25. 003 Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolája és Kollégiuma Bánat u. 26. alatti telephelye 4014 Debrecen, Bánat utca 26. 004 Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolája és Kollégiuma Bánat u. 27. alatti telephelye 4014 Debrecen, Bánat utca 27. 005 Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolája és Kollégiuma Bánat u. 28. alatti telephelye 4014 Debrecen, Bánat utca 28. 006 Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolája és Kollégiuma Manninger Gusztáv u. 4/ alatti telephelye 4002 Debrecen, Manninger Gusztáv utca 4/b 007 Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolája és Kollégiuma Zsálya köz alatti telephelye 4014 Debrecen, Zsálya köz 4. 008 4014 Debrecen, Zsálya köz 6.

Notice A folytatáshoz be kell jelentkezned. Bejelentkezés a Facebookra

  1. Xbox 360 250gb hdd ár
  2. Debreceni egyetem balásházy jános gyakorló középiskolája és kollegium
  3. Budapesti Sportcsarnok Üzemeltető Kft. céginfo, cégkivonat - OPTEN
  4. Szerelmes lettem online shopping 2019
  5. 12. hét 4D felvételek
  6. A török és a tehenek móricz zsigmond
  7. Német nyelvtani ABC · Maklári Tamás · Könyv · Moly
  8. Debreceni egyetem balásházy jános gyakorló középiskolája és kollégiuma
  9. Oktatási Hivatal
  10. Mennyit keres egy nemzetközi furgonos
  11. Bibi és tina 3 teljes film magyarul indavideo 1

Új szabadalom az agráron Az eddigieknél háromszor hatékonyabb vírusmentesítési eljárást fejlesztettek ki a Debreceni Egyetem Agrár Genomikai és Biotechnológiai Központjának és az AKIT Nyíregyházi Kutatóintézetének kutatói. Az új vetőmagkezelési módszert a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala szabadalmi oltalom alá helyezte. DE-tudástranszfer Üzbegisztánba A mezőgazdaság és vízgazdálkodás, az orvostudomány, valamint a műszaki tudományok területén számít a Debreceni Egyetem tudásbázisára Üzbegisztán. A részletekről Harsányi Endre agrárinnovációért és képzésfejlesztésért felelős rektorhelyettes tárgyalt az első Magyar-Üzbég Rektori Konferencián. Ponthúzó buli a Campuson A Pont Ott Party keretében együtt izgulhatnak, ünnepelhetnek a debreceni Campus Fesztiválon szórakozó felvételizők, amikor csütörtök este kiderül, hogy melyik felsőoktatási intézménybe vették fel őket. A Debreceni Egyetem felvételi ponthatárait is meg lehet majd ismerni.

Sunday, 27 February 2022