altarlinen.com

altarlinen.com

Ez a cikk több mint 1 éve frissült utoljára. A benne lévő információk elavultak lehetnek. 2018. máj 23. 11:42 Illusztráció: MTI - Lehoczky Péter Elképesztő videót osztott meg egy fotós, aki jó időben volt jó helyen. A fotós Zachary Hartje az Egyesült Államok és Kanada határán található San Juan-sziget nemzeti történeti parkjában döbbenetes pillanatoknak volt szemtanúja. Itt ugyanis egy róka elkapott egy nyulat, ám miközben zsákmányát vitte, rá is lecsaptak. Így történt, hogy a sas elragadta a rókát a nyuszival együtt. Zachary elmondása szerint a rókának végül nem történt komolyabb baja, ám a nyusziról ez nem mondható el. A fotósnak videófelvételt is sikerült készítenie az esetről: () sas róka nyúl tápláléklánc

Állatmese – Mesemondó blog

  1. A farkas a rca a neil meg a varjú full
  2. "Szereted-e még...?" Anyák-napi Szécsi Pál-emlékkoncert
  3. Al ko láncfűrész szerelési rajz es
  4. A farkas a rca a neil meg a varjú 2018
  5. Samsung porszívó alkatrész bolt budapest 5
  6. A farkas a rca a neil meg a varjú 2
  7. A farkas a rca a neil meg a varjú pdf
  8. Jarabin Kinga: Esti mese – Kacor király
  9. Vikingek 5 évad 11 rész mikor / aromedeparfum.it

Rókával együtt kapta fel a nyulat a sas - hihetetlen videó - tudomany.ma.hu

a farkas a rca a neil meg a varjú

Index - Mindeközben - Amikor a nyulat cipelő rókát kapja el a sas

Nem mindennapi jelenetet sikerült videóra vennie két fotósnak a San Juan-szigeten az Egyesült Államokban. Zachary Hartje és Kevin Ebi a Nemzeti Történeti Parkban fotóztak egy rókát, amely éppen elkapott egy nyulat - írja a Fox News. Azonban mielőtt a róka elfogyaszthatta volna zsákmányát, a nyúlra egy sas is lecsapott a levegőből. A róka nem adta fel könnyen, így amikor a sas felkapta a nyulat, a rókát is vitte magával. Nyolc másodpercig repültek így hármasban, mire a sasnak sikerült a nyulat kirántania a róka szájából. Így a sas távozott a zsákmánnyal, Zachary Hartje elmondása szerint pedig a róka sértetlenül megúszta az esetet.

A farkas a rca a neil meg a varjú 2019

a farkas a rca a neil meg a varjú 2017 a farkas a rca a neil meg a varjú tv

Az Országos Magyar Vadászati Védegylet, mint a vadászatra jogosult szervezetek érdekképviselete, azt kéri az autósoktól: ne csak a vadveszélyt jelző táblák után vezessenek a szokásosnál óvatosabban! Ha őz ugrott át előttünk, másik is követheti, így feltétlenül lassítsunk! Amennyiben az ütközés elkerülhetetlen, vészfékezzünk, mert a kormány elrántása még komolyabb veszélyt hordoz magában: letérhetünk az útról vagy átsodródhatunk a szembesávba. Fotó: Daróczi Csaba A vadgázolásokkal kapcsolatban az Országos Magyar Vadászkamara Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Szervezetének titkára, Fazekas Gergely nyilatkozott szerkesztőségünknek. A vad az állam tulajdona Jelenleg Magyarországon jogszabályi keretek rögzítik, hogy a vad az állam tulajdona, illetve a területileg illetékes vadásztársaság rendelkezik róla országunkban: "1996. évi LV. törvény a vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról 9. § (1) A vad az állam tulajdonában van. " Üregi nyulak. Fotó: Daróczi Csaba Mit lehet tenni, ha egy vadat autóval elgázolnak?

Sunday, 27 February 2022