altarlinen.com

altarlinen.com

Általában azt mondhatjuk, hogy 80% körül kezdi érezni a felhasználó hogy valami nincs rendben a készülékkel, ilyenkor megoldást jelenthet az akkumulátor csere. Ezen kívül a leggyakoribb hibák amik akkumulátor problémára utalhatnak: A telefon hidegben kikapcsolgat, a téli időszakban jelentősen megemelkedik ezen javításaink száma. Az akkumulátor felpúposodik és elkezdi kinyomni a kijelzőt (azonnali csere javasolt, tönkreteheti a telefont). Váratlan kikapcsolgatások bizonyos akkuszázalékoknál, alkalmazásindításnál, nagyobb terhelésnél. A telefont nem lehet tölteni, esetleg csak töltőről üzemel (ez sajnos komolyabb problémát is jelenthet ami csak a készülék komolyabb tesztelése után derülhet ki). Miért nem mindegy egy iPhone akkumulátor minősége? Az Apple pár éve gyakorlatilag el akarja lehetetleníteni a garancián túli szervizeket és természetesen az alkatrészgyártókat is ezért állandóan szoftveres ellenőrzéseket épít a telefonokba. Ez nem csak az akkumulátorokra érvényes, hanem például kijelzőkre, vagy egyéb modulokra is.

Akkumulátor Szerviz Árak | www.iphonecenter.hu

iphone 6s akkumulátor cseréje ar brezhoneg

Iphone 6s akkumulátor cseréje ar bed

10 éves igazolható szervizgyakorlattal rendelkezünk. 5 éve piacvezető szerviz vagyunk Magyarországon, mi javítjuk a legtöbb iPhone készüléket. Sok éves tapasztalattal és jó kapcsolatokkal rendelkezünk a legjobb minőségű alkatrészek beszerzéséhez a kompromisszummentes javítás érdekében. Nem hitegetünk és hazudozunk az első pillanattól fogva, nem verjük át az ügyfeleinket, ez pedig hosszútávon megtérülni látszik. A különböző javításokat arra szakosodott szervizeseink végzik, tehát Macbookot olyan kollégánk javít, aki már nagyon sokat javított az adott típusból, alaplapot olyan, aki csak alaplapot javít, kijelzőcserét pedig olyan, aki már több ezer vagy tízezer kijelzőt kicserélt, így tudjuk biztosítani a megfelelő szakmai hitelességet, könnyen belátható, hogy ez a tapasztalat nem lehet meg egy kisebb forgalmú szervizben. Rengeteg visszatérő ügyfelünk, van akiknek a bizalma az igazi garancia. Elérhetőségeink WestEnd City Center Nyitvatartás Hétfő - Vasárnap: 10:00 - 20:00 Kivéve piros betűs ünnepnapok!

  • Melyik kézre kell a karikagyűrű
  • EGYÜTT EGYMÁSÉRT : Kismamának áll a világ (Teljes film)
  • Dunlop sportmax qualifier 2 teszt
  • Szent ágoston a szabad akaratról
  • Szerelem a legfölsőbb szinteken alekosz menyasszonyt keren ann
  • Renault megane classic torziós rugó 2016
  • Totalcar - Tanácsok - Nem teker vissza az övem!
  • Ragadozó madarak teljes film magyarul videa
  • Lusta asszony túrós meggyes sütije
  • Iphone 6s akkumulátor cseréje ar brezhoneg
  • Star wars egy új remény videa full
  • A nagy penzrablas 3 evad

Iphone 6s akkumulátor cseréje ar mor

A következő két hétben (március 29-ig) az iPhone 6s tulajdonosoknak kedvezményes áron cseréljük az akkumulátort. A csere fél órát vesz igénybe és természetesen jár erre is a 6 hónap garancia. A részletekért kattints ide. Ezek még érdekelhetnek:

Iphone 6s akkumulátor cseréje ar.drone

iphone 6s akkumulátor cseréje ar vro

HÁZTÓL-HÁZIG SZERVIZT VÁLLALUNK FUTÁRSZOLGÁLATUNKKAL! Házhoz megyünk a javítandó készülékért, és másnap megjavítva kivisszük Önnek. Részletek Minden általunk végzett javítást követően UV fénnyel fertőtlenítjük készülékét! Akkor érdemes a telefonunkban akkumulátort cserélni, ha hidegben sűrűn kikapcsol, esetleg gyorsan merül, vagy, ha be sem kapcsol a készülék. Ezeket okozhata, hogy rossz, illetve nem megfelelő töltő adapterrel használjuk, vagy beázott a készülékünk de lehetnek egyéb más alkatrészek is hibásak. Kérjen egyedi ajánlatot!

Sunday, 27 February 2022