altarlinen.com

altarlinen.com

  1. Menetpróba: Audi A8 2.8 V6 FSI – Autó-Motor
  2. Luxus, másodkézből: V6-os Audi A6 az Értékbecslőben

A hatás kiteljesítéséhez már csak annyit kell tennie a megrendelőnek, hogy ügyesen választ színt, jó hideget (pár jellemző név a kínálatból: JégEzüst, KvarcSzürke, HoldfényKék, AviátorKék, FantomFekete). A színhez pedig még ügyesen kell párosítani jó kis technós, pengeszerű felnit a 16-tól 20 collig terjedő kínálatból. a videó a hirdetés után indul Audi A6-osok mászkálnak billenő rámpára a müncheni reptéren Belül pihepuha lágyság Amilyen elutasító, fensőbbséges, arisztokratikus, mégis modern épület az A6 kifelé, olyan kellemes, lakályos, nyugodt barokk nappali befelé. Két tesztautót próbáltunk ki, az első egy háromliteres dízel Quattro volt, közel mindennel felszerelve, amivel csak lehet. Gyönyörű fabetétek, bézs bőr, az automata váltó komfortja, mindenre vigyázó elektronika, légrugó. Elegáns, tömör német limuzin A másik egy szürke belsejű, szürke kárpitos kocsi volt, kétliteres dízellel, kézi váltóval, acélrugókkal, ha nem is fapadosan, de azért jóval szolidabban felszerelve. Csak egy dolog volt bennük közös.

Menetpróba: Audi A8 2.8 V6 FSI – Autó-Motor

  • Audi a6 2. 8 fsi teszt teljes film
  • Audi a6 2. 8 fsi teszt 2017
  • Friss hírek blikk mindig ébren a w
  • Audi a6 2. 8 fsi teszt video
  • Mesék A Hullaházból Teljes Film [2019] Magyarul ~ Online | VideA : TV
  • Erdély sajátos etnikai és vallási helyzete
  • SOHA NE VEGYÉL A6-2.8 AUTOMATÁT!!! - Audi A6 1997 - Totalcar autós népítélet
  • Makacs dugulás a lefolyó házilag
  • Ford focus mk2 kezelési útmutató magyar 2018
  • Debrecen térkép helyrajzi szám szerint
  • Audi a6 2. 8 fsi teszt 1
  • Acer Aspire ES1-332-C6N0 Black W10 O365 | Laptop.hu | Laptop.hu

Odafelé négy órát ültünk a müncheni reptéren a palermói chartergépre várva. Közben a csupa üveg és acél terminál külső udvarán épp olyan A6-osok gyakorlatoztak, amiket vezetni mentünk; ha kaptunk volna egy órát és ideadták volna az egyik kocsit a müncheni tesztflottából, már jöhettem is volna vissza. De nekünk még pár óra röpdösés, egy éjszakai sztrádás száguldás, egy defekt miatt elmaradó vidéki tesztvezetés, majd egy újabb sztrádás visszaszáguldás és még egy fél nap röpdösés kellett ahhoz, hogy most leírhassam: az új A6-os érkezése az égegyadta világon semmiféle meglepetést nem jelent senkinek. Rövidebb, de morcosabb Egy szicíliai resort-hotelt szemelt ki az Audi az új felső-középkategóriás limuzin bemutatójára Úgy látszik, az autók lassan elérik növekedésük fizikai korlátait, mint annak idején a dinoszauruszok. Az Audi A6 negyedik generációja rövidebb, mint elődje, ha csak hét milliméterrel is. Amit veszít méretben, pótolja fellépésben. Hirtelen lecsapott orr, páratlanul gonosz, hideg tüzű szemek, mindez körülvéve egy magasan húzott, széles övvonal-korláttal: az A6-ról üvölt, hogy drága, német luxusszedán.

Az Audi nem diktálja, csak követi a trendet hi-tech terén, de sebaj, hiszen igazán nagyszerűen érzi az autóépítés alapjait. A kétliteres dízel 170 lovas teljesítménye meg se kottyan a futóműnek, féknek Futómű, motor, váltó, hajtás: minél egyszerűbb, annál jobb A rövid sztrádás menetek után sajnos nem tudok sok első kézből származó tapasztalatot átadni az A6-okról. Se a sportdifferenciálmű driftkészségét, se a nagy motor végsebességét, igazi erejét, de még a DSG kézzel kapcsolgatásának élményét sem tudtam kiautózni. Maradt annyi, hogy a légrugós felfüggesztés és az új elektro-mechanikus kormánymű együtt eléggé elbizonytalanítja az egyenesfutást, aztán az emberre végképp a frászt hozza, amikor a sávtartó robotpilóta erőszakosan visszakormányoz a sáv széléről, ha elbambulunk. Máskülönben a 245 lóerős 3. 0 TDI Quattro hétfokozatú kétkuplungos automata váltóval (magyarul DSG) egy igen jóféle luxuslimuzin. Fogyasztást nem tudok, de a lent olvasható hatliteres hivatalos adaton azért igen jót derültem.

audi a6 2. 8 fsi teszt 2019

Kipróbáltuk a legtakarékosabb A6-ost is, a kétliteres 136 lovas e-modell teljesen elfogadhatóan mozgatja a nem túl könnyű karosszériát. A teljesen felextrázott tesztautó két személlyel mindaddig könnyedén haladt a forgalommal, amíg meredekebb emelkedőhöz nem értünk, itt bizony kettest kellett váltani, hogy felmenjen a dombon, igaz, fogyasztása városi-reptéri használatban 7, 7 literre alakult száz kilométerenként. Ez persze még messze van a gyártó által hirdetetett 5, 3 literes átlagfogyasztástól (139 grammos szén-dioxid-kibocsátással), de természetesen egy 25 kilométeres próbán nem lehet valós adatokat kapni a tesztelt példány étvágyáról. Nagyon tetszett a két új benzines modell, a 255 lovas 3, 2 V6 FSI-t leváltó, a régi modellnél azonos felszereltséggel 1, 9 millió forinttal olcsóbb háromliteres hathengeres kompresszoros benzinmotor immár 290 lovas, 5, 9 másodperc alatt gyorsul fel százra és meglehetősen dinamikusan mozgatja mind a limuzint, mind a kombit. A kompresszor alkalmazása nem eredményez többletfogyasztást, ám a rövid szívócsatornák révén rendkívül érzékeny gázadási reakciókat biztosít.

Luxus, másodkézből: V6-os Audi A6 az Értékbecslőben

A dohogó V10 hangjától remegtek a Dyck kastély évszázados macskakövei. A levegő izzott, a benzin-, gumi- és fékszag különös orgiája lassan, észrevétlenül öntötte el az agyamat. Amikor a látványtól felspannolva végre eldöntöttem, kivezetem ezt a sárkányt a világból, költői képektől eltorzult tudatommal majd kettétörtem a hátamat, olyan kemény és könyörtelen sportülések fogadták elszánt székfoglalómat. Az alcantara borítású vaskos sportkormány, a 300-ig skálázott kilométeróra, az alumínium pillangóváltók az arcomba üvöltötték: kalandra fel, toljad neki, amíg bírod. A kisördög hangja ellenére finoman kezdtem a próbát, az első pár száz méteren csak ízlelgettem a motor és a gyors automata rezzenéseit. Aztán nyomtam egy padlót. Az eredmény percekig tartó üvöltés és ordenáré káromkodás lett. Ez az autó minden földi járművön túl tesz, talán még egy Porsche 911 Turbón is. A 4, 5 másodperces százas sprintnél nem is tudunk rápillantani a számlálóra, hisz alig 14, 5 másodperc alatt már 200-zal süvölt a vörös állat.

audi a6 2. 8 fsi teszt teljes film audi a6 2. 8 fsi teszt program

Elvileg legfeljebb 80-nal, amint azt a leírás hatalmas betűkkel a lelkünkre kötötte. De szerencsére a defekt után már nem én vezettem, különben még mindig ott ülnénk a palermói reptéren. Visszafelé néha a 160-ba is belekarcolt a merész sofőr, összesen négy gyerekünk árvaságának viharfellegét fejünk fölé rángatva. Jelentem, megúsztuk, tehát a szükségjavított lyukas kerékre vonatkozó biztonsági előírás eléggé elővigyázatos. Na jó, persze igazán ez sem kéne otthonra. Otthonra, ha már német presztízsmárka, hát mégis BMW kéne. Egyrészt kulturáltabb a dízelmotorja, másrészt a jó végén hajt. Bocs, Audi. Szicília és A6-ok Ez is csak egy autó, sajnos, pedig abból már több van, mint elég Kár, hogy igazi áttörést nem hozott az A6. Se vízhajtású térenergia-motor, se hidegfúziós generátorok, de még egy nyomorult hibridrendszer se került bele. (Állítólag majd lesz, de hiszem, ha látom. ) Az A6 bemutatója után pont ugyanazzal az érzéssel jöttem haza, mint a nagyobb tesó, a nálunk hivatalból csak a legfelsőbb vezetőknek és persze a közepesnél némileg kisebb városok polgármestereinek járó A8, az igazi über-autó tavalyi tesztjéről.

Sunday, 27 February 2022