altarlinen.com

altarlinen.com

Az áramszünet miatt a lift nem üzemel, ezért Nica a lépcsőn felmászik az első emeletre, és mire odaér, Barbot és Jillt már holtan találja és Chucky felfedi igazi kilétét előtte. Nica felébreszti Iant, aki a garázsba tolja, míg Ian szétnéz és megkeresi Alice-t. Chucky belép a garázsba, és beindítja az autómotorját, hogy megpróbálja megölni Nicát szén-monoxid mérgezéssel. Ian mikor visszatér a garázsba, azt hiszi, hogy Nica felelős a gyilkosságokért, majd lekötözi őt. Ian egy rejtett kamerát ültetett be Chuckyba, hogy legyen bizonyítéka Barb és Jill viszonyáról. Ian áttekinti a felvételeket, és azt látja, hogy Alice be van zárva a szekrénybe és Chucky még él. Mielőtt Ian újraindítja a kamerát, azt látja hogy Chucky épp a szobába tart, majd meglöki Nica kerekesszékét, felborítva vele Iant és megöli egy baltával. Eközben Nica kiszabadul a fogságból és Chucky a baltát a lábába vágja, majd kihúzza a lábából és levágja vele Chucky fejét. Chucky még nem halt meg. Nicát a tolószékénél fogva letolja az erkélyről, aki lezuhan a földszintre.

Ország

Még aznap éjjel Sarah-t holtan találják, szúrt sebekkel, melyet öngyilkosságnak nyilvánítanak. Másnap megérkezik Nica nővére, Barb (Danielle Bisutti), férje, Ian, a lánya, Alice, a dada, Jill, valamint Frank atya kíséretében. Alice később rátalál Chuckyra és megtartja őt. Nica és Alice Chilit készítenek vacsorára, majd Chucky titokban patkánymérget szór az egyik tálba. Frank atya eszi meg a mérget, és miután elhagyja a házat, halálos autóbalesetet szenved. Miután mindenki elment aludni, Nica megpróbálja lenyomozni Chucky eredetét. Felnéz a "Chucky baba bizonyíték" oldalra az interneten, és talál egy linket a megoldatlan gyilkossági ügyekről, ahol látja, hogy a sorozatgyilkos Charles Lee Rayt lelőtték a chicagói játékboltban és meghalt. Eközben Chucky, Jill ágyához settenkedik és a vödörrel teli esővizet felborítja, majd az a konnektorral érintkezve agyonrázza. Jill meghal, és az egész házban áramszünet van. Barb felkel, hogy megnézze Alice-t, és meglátja a lépcsőn ülni Chuckyt, majd felviszi a padlásra, mert úgy véli hogy Alice ott bújt el, de Chucky megöli Barbot egy konyhakéssel.

Szinkron

  • Kölcsey ferenc általános iskola győr
  • Csaki baba teljes film magyar felirattal videa
  • Csaki baba teljes film magyar 1 resz
  • Chucky átka | Online-filmek.me Filmek, Sorozatok, teljes film adatlapok magyarul

Chucky menyasszonya (Teljes Film Magyarul) videa letöltés - Stb videó letöltés

Kategória: Horror Thriller Szereplők: Brad Dourif Chucky Danielle Bisutti Barb Chantal Quesnelle Sarah Fiona Dourif Nica Jordan Gavaris US EX Guy A Martinez Father Frank Maitland McConnell Jill Brennan Elliott Ian Summer H. Howell Alice Adam Hurtig Officer Stanton Darren Wall Highway Cop Will Woytowich Lead Fireman Anne Leveille Young Nica A Fiona Dourif, A Martinez, Danielle Bisutti, Brennan Elliott, valamint a Chucky hangjaként hatodjára is visszatérő Brad Dourif neve által fémjelzett film egy fiatal nőről szól, aki öngyilkosságot elkövető anyját gyászolja. Az anyja ügyeit intézendő hozzá költözik családjával nővére is, ami még nem lenne baj, az azonban már annál inkább, hogy a főhősnő lánya egy titkos postai küldeményt kap, melynek tartalma egy vörös hajú baba.

Nyelven

(Csak DVD-n) 2013. október 24. (Csak DVD-n) Korhatár Kronológia Előző Chucky ivadéka (2004) Következő Chucky kultusza (2017) További információk weboldal IMDb A Chucky átka (eredeti cím: Curse of Chucky) 2013 -ban bemutatott amerikai természetfeletti horrorfilm. Ez a hatodik része a Gyerekjáték –filmsorozatnak. A korábbi részekhez hasonlóan ismét Don Mancini írta és rendezte. Chucky hangját Brad Dourif kölcsönzi, a további szerepekben Fiona Dourif, Danielle Bisutti, A Martinez és Brennan Elliott látható. Kizárólag DVD -n és blu-rayen adták ki az Universal Studios Home Entertainment forgalmazásában, az Amerikai Egyesült Államokban 2013. október 16-án, Magyarországon pedig október 24-én. Elkészítették a film hetedik részét is, ami 2017. december 8-án jelenik meg hazánkban, Chucky kultusza címmel. Cselekmény [ szerkesztés] 25 évvel az első film eseményei után Chucky baba (Brad Dourif) rejtélyes körülmények közt postán megérkezik Nica (Fiona Dourif), egy kerekesszékes lány, és édesanyja, Sarah otthonába.

Videa

FANSHOP Chucky ivadéka A film összbevétele 24 741 977 dollár volt (). A 2019-ben mozikba küldött Gyerekjáték remake előtt ez volt az utolsó rész, amit a mozikban is bemutattak. ( Kóborló) A film egyes jeleneteivel olyan klasszikus filmek előtt tiszteleg, mint az 1960-as Psycho, vagy az 1980-as Ragyogás. ( Kóborló) A film készítői felvették a kapcsolatot az első Gyerekjáték detektívét alakító Chris Sarandonnal, hogy szerepeljen ebben a részben. Végül ezt a felkérést a színész nem tudta vállalni egyéb tévés elfoglaltságai miatt. ( Kóborló) Quentine Tarantinonak felajánlották azt a szerepet, amit végül a filmben Redman játszott el. ( Kóborló) A filmet 12M $-ból forgatták le Kaliforniában és Romániában. ( dulkap) Témába vágó sorozatok Oszd meg az értékelést! A számokban Tények, érdekességek: 77 182 Színész adatlapok: 741 489 További hírességek adatlapjai: 316 940

  1. Expedíció 2018 teljes film magyarul indavideo film
  2. A szabadság ötven árnyalata tartalom
  3. Budapest fiat schiller 1142 budapest tengerszem utca 59 a 1142
  4. Kolo nova pro wc ülőke
  5. Gta vice city letöltés letöltőközpont 2020
Saturday, 26 February 2022