altarlinen.com

altarlinen.com

19. Summer3p Festival Július 23-tól július 25. -éig Summer3p Elektronikus Zenei Fesztivál Palicson a férfi strandnál. Mától lehet pályázni a folyóirattámogatási programra A 21. századi igényeknek és kihívásoknak megfelelően kialakított, hiánypótló elemeket is tartalmazó pályázatokat hirdetett július 1-jével a Petőfi Kulturális Ügynökség Zrt. a nyomtatott és online formában megjelenő folyóiratok kiadói számára. IV. Nemzetközi Bor és Pálinkalovag találkozó 2021. 08. 07-én, szombaton borutca, bor, pálinka, sajtok és felvágottak kiálitása, kóstolása, valamint lovagi felvonulás a IV. Nemzetközi Bor és Pálinkalovag találkozó keretében Szabadka főterén. Nyári turnén a Pannon Rádió A Pannon Rádió nyári turnéjának következő állomása július 17-én, szombaton a Fitt Zóna évadzárója a szabadkai Sétaerdőben. NYÁRI NAPKÖZI A Palics Magyar Művelődési Egyesület, a Palics Helyi Közösség és a palicsi Miroslav Antić Általános Iskola NYÁRI NAPKÖZIT szervez a palicsi iskola napközijében 4-től 14 éves korú gyermekek számára.

Gidon Kremer is fellép a Fesztivál Akadémia nyitókoncertjén | BAON

Délvidéki Ősök Napja lesz Bajsán. Részletek a Pannon Presszóban, ahol Juhász Petra számít rátok 8-tól 14 óráig. 12:10 Pannon Presszó 14:05 Pannon Rádió LIVE a Szabadegyetemen! 14 órától pedig FittZóna évadzáró élőben. Téged is várunk a szabadkai Sétaerdő kosárlabdapályáján. Aka-fitness és zumba edzést is kipróbálhatsz. Valamint életmódváltóinkkal, személyi edzőinkkel is találkozhatsz. Gyere el te is, vagy pedig hallgasd a műsort a 91. 5-ön! Szombatonként világsztárok estéje a Pannon Rádióban! Óránként 5 perces hírösszefoglaló. 16:10 Zenei válogatás 20:00 Világsztárok estéje 20 órától éjjel 1-ig öt világsztár lemezlovas, producer rádióműsora hozza el az igazi partihangulatot. Hardwell, Sam Feldt, Burak Yeter, Robin Schulz és Martin Garrix szettjei minden szombaton a 91, 5 MHz-en. Hangoljatok ránk! 08:00 Zenei válogatás Minden órában 5 perces hírösszefoglaló. 10:05 Beszéljünk róla – Gyerekkora óta azt tervezte, hogy hűtő-berendezésekkel és autókkal foglalkozik majd. Ezért választotta a gépészmérnöki hivatást, de csak a doktorátus megszerzését követően teljesült az álma: ő tervezhette meg a Yugo gépkocsik klímarendszerét.

Kajak-kenu: csütörtöktől jöhet az újabb éremeső, kezdődik az U23-as és ifjúsági Eb | UtánpótlásSport

  1. SOKORÓPÁTKA SE - MLSZ adatbank
  2. Megemlékezés a Holokauszt Nemzetközi Emléknapján | Mazsihisz
  3. A hétvégén összesen 65 új fertőzöttet és 4 elhunytat regisztráltak hazánkban - PestiSrácok
  4. Mikor lehet megnézni a Vámpírnaplók 4. évad 24. részét? És hol?
  5. Pannon RTV | Rólunk, nekünk, mindennap magyarul.

Keddi friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk | 24.hu

kis kedvencek titkos élete 1 teljes film magyarul

Cegléd és Kiskunfélegyháza között pótlóbuszok járnak vasárnaptól | BAON

A Mazsihisz taghitközségeinek és intézményeinek vezetői is csatlakoznak a Szövetség Vezetőségének és rabbijainak a közösségünket ért támadásokkal, megosztási kísérletekkel szembeni fellépéséhez. Az alábbiakban teljes terjedelmében közöljük a vezetők állásfoglalását. ÁLLÁSFOGLALÁS Alulírottak, mint a magyarországi zsidóságot legnagyobb létszámban képviselő Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) taghitközségeinek és intézményeinek vezetői, csatlakozunk a Szövetség Vezetőségének és rabbijainak a közösségünket ért támadásokkal, megosztási kísérletekkel szembeni fellépéséhez. Tiltakozunk minden olyan kísérlet ellen, amely a magyar zsidóságot legitim módon képviselő Mazsihiszt és a magyar államot külföldi vallási bíróság elé kívánja kényszeríteni. Kinyilvánítjuk, hogy hagyományainktól idegen a felekezeti autonómiánkat sértő nyomásgyakorlás. Hiszünk a zsidó közösségek közötti párbeszéd fontosságában, de a folyamatos, közösségeinkhez méltatlan ellenségeskedés, gyűlölködés és ármánykodás ellehetetleníti a kapcsolatok normalizálását.

Ellenzéki összefogás - hírek, cikkek az Indexen

két bébiszitter kalandjai teljes film magyarul mikor utalják a családit hoxa

TV műsor, rádió műsor 07:30 A nagyi meg a libuskája, 10/9.

Sunday, 27 February 2022